Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Συνάντηση μελών ΠΕΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, η προγραμματισθείσα συνάντηση των μελών της Ένωσής μας των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης  της  Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.Στην εν λόγω συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα πιο κάτω θέματα:
1)    Θέματα που χρήζουν Νομοθετικής ρύθμισης
              α. Θέση ή θέσεις τοποθέτησης του, για οποιοδήποτε λόγο, αποχωρούντος από τη θέση Διευθυντή Εκπαίδευσης.
                    β. Κατάταξη στο βαθμό Α΄ των αναπληρωτών, από τον πίνακα, Διευθυντών
            γ. Τροποποίηση του Π.Δ. για την αξιολόγηση και σχετικά με τις ρυθμίσεις που αφορούν  την αξιολόγηση των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και  του προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών  δομών   (ΚΠΕ, ΕΚΦΕ, ΚΕΔΔΥ, Υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων,κλπ) που λειτουργούν στα όρια ευθύνης  κάθε Διεύθυνσης. 
2)    Άμεση συγκρότηση Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
3)    Κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων της επιμόρφωσης για το πιστοποιητικό διοικητικής επάρκειας 
4)    Προγραμματισμός  υπηρεσιακών μεταβολών και στελέχωσης των Διευθύνσεων
5)    Νέο πειθαρχικό δίκαιο  Δ.Υ. και διαχείριση ανώνυμων καταγγελιών
6)    Συναντήσεις συνεργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΠΑ και του συνόλου των μελών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Γεώργιο Καρατάσιο.
Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι,  ανάλογες συναντήσεις να πραγματοποιηθούν σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης  
Τέλος θεωρούμε υποχρέωσή μας, ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΕ, να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, για τη φιλοξενία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: